Maturanti generacija 2019/2020

Maturanti generacija 2019/2020
Objavljeno: 26.06.2020. Foto: Podić Armin

   Za razliku od prehodnih generacija i prethodnih matura, učenici ove generacije bili su uskraćeni za skoro sve one aktivnosti i radosti koja su sastavni dio završetka školovanja. Nisu imali maturijadu, matursku šetnju, matursko veče a i samo polaganje mature se odvijalo uz mjere zaštite. Na koncu, i sama podjela diploma i svjedočanstava se odvijala pod specifičnim uslovima, u školskom dvorištu poštujući upute Ministarstva.

   Uprkos svemu ovome, čast nam je izraziti ponos zbog brojnih postignuća, jer je ovo bila veoma uspješna generacija, koja je svojim aktivnostima ostavila neizbrisiv trag u našoj školi. Svojim učešćem u raznim projektima poboljšali su kvalitet života i rada u školi. Pokazali su i našim mlađim generacijama, kuda ih koraci treba da vode. Svojim znanjem i zalaganjem u nastavi ostvarili su izuzetno dobre rezultate.

   Iskreno se nadamo da ćete i u budućnosti postizati dobre rezultate i da ćete biti uspješni u poslovima kojima se budete bavili. Onima koji planiraju nastaviti svoje školovanje želimo mnogo uspjeha i sreće.

   Roditeljima zahvaljujemo na saradnji i povjerenju koje su nam dali upisujući svoju djecu u našu školu. Mi smo ih poučavali, ali smo ih zajedno i odgajali. Sinergija roditelja, učenika i profesora, pomogla je u formiranju njihovih osobnosti, stoga se zahvaljujemo i kolegama na predanosti u poslu, strpljivosti i pomoći kad je ona bila potrebna. Hvala vam svima.   

JU MSŠ „ SAFET KRUPIĆ“

Galerija:

Galerija:

Raspored zvonjenja

© . Sva prava zadržana.